Flytten blev inte bra

Status

closed

Resolution

won't fix

Priority

normal

Severity

minor

Steps to reproduce

Description

Zonen bör ligga mot västra kanten av flygfältet (istället för som nu på östra kanten mot tarmacen som vi inte får cykla på), då är man minst ivägen för körskoleleverna och slipper onda ögat. I nord/sydlig riktning spelar det ingen roll var den hamnar, så länge det är norr om avspärrningen mot golfbanan. Storleken på zonen är egentligen inte heller så viktig, det viktiga är att den kommer bort från östra kanten och fästs mot västra kanten.

Reported by

Issue ID

#5557

Date submitted

2017-02-02T13:35:59+01:00

Zone

Midfield in region Värmland

Attachments

Related issues

related to #5129

Responses

Spix

Date: 2017-02-02T14:31:47+01:00

☒ I'm also affected by this issue.

Vet inte riktigt om jag håller med om att västra kanten är bättre. De flesta gånger jag tar den kommer jag från vägen österifrån (varför får man inte cykla där för övrigt? Har aldrig sett något förbud). Men allvarligt talat, återställ bara orignalstorlek och form så är det inte något problem för någon längre. Det kan finnas bra anledningar till att jättezoner ska krympas ner till mer normal storlek, särskilt i zontäta områden, och det kan finnas bra anledningar till att en zon ska vara större än normen, och denna tillhör den sistnämnda kategorien. Den skulle alldrig börjat pillas på från första början.

Spix

Date: 2017-02-02T14:35:50+01:00

Bifogar en ungefärlig skiss på originalzonen ifall det var oklart

Uploaded file Capture.PNG.

Vintentina

Date: 2017-02-05T22:21:34+01:00

Det är inte förbjudet att cykla där, när ingen är där, men är det en körskola där, så blir de skitförbannade. det är nämligen i T-korset exakt där zonen är nu som de kör som intensivast. fördelen med västra kanten är att då hittar folk traktorvägen ut till Westfield. (syns som en svag diagonal linje över åkern), så att man slipper cykla på golfbanan. Golfare är nämligen lika arga på cyklister som körskollärare är ;-) Men återställande till orginalstorleken funkar också :-D

Kingslayer

Date: 2017-04-15T12:45:52+02:00

Jag har medvetet låtit denna vara öppen en längre tid för att se om zonen kan tas eller andra har åsikter om denna issue. Jag ser en zon som tas dagligt. Antingen ligger den på ett område med publik access, i vilket fall den inte behöver flyttas hur skitförbannade vissa körskolelärare än blir, eller så har inte allmänheten tillträde i vilket fall den skall flyttas utanför området. Jag får uppfattningen att den ligger där allmänheten får vistas.

Add comment or attachment

Comments or attachments cannot be added to this issue. If you think that this issue is not solved properly, please submit a new issue.


© 2012-2013. All rights reserved.