En liten bråkig zon

Status

closed

Resolution

fixed

Priority

normal

Severity

minor

Steps to reproduce

Description

Dalbobron är en utmärkt zon belägen på Vänersborgs högsta bro. det går bilvägar till höger om zonen och där zonen är är det cykelbana. kruxet med zonen är att allt för ofta står man med mobilen utanför staketet för och ha chans och ta den, vilket inte känns lockande med ett dropp på flera meter ner i vattnet. ( detta kom upp på vänersborgturf `s sida) problemet är känt och jag vet att det diskuteras om det förr. nu går den dock och ta underifrån om man går ut på bryggor men har allt strulat där med.. Bästa sättet är båt =) har sällan problem och ta den då. men nu har inte alla båt. Förslaget har varit att flytta in zonen närmare vägen någon meter..vet dock att fick som svar att då finns det riskt för bilturfare som stannar mitt på vägen och tar den..vilket jag absolut tror skulle kunna hända att vissa gör..vilket är helt galet.. Men jag lyfter frågan på nytt så får vi se om det finns någon lösning? kanske testa och förlänga zonen åt båda håll? ibland har jag märkt att någon meter kan göra stor skillnad på andra zoner..se tex Zonen VänX efter omflytt och ny form har det åtminstone inte för mig krånglat mer och ej hört något annat från någon heller

Reported by

Issue ID

#3291

Date submitted

2015-09-19T08:50:37+02:00

Zone

Dalbobron in region Västra Götaland

Attachments

No attachments.

Related issues

No related issues.

Responses

Maqqan

Date: 2015-09-20T12:30:27+02:00

Zonen breddad över vägen. Som du nämner finns det risk att bilturfare stannar i zonen men ännu är det inte fusk att ta zoner med bil så någon enstaka zon där det är möjligt gör inget när det nu även underlättar för övriga som vill ta zonen.

Add comment or attachment

Comments or attachments cannot be added to this issue. If you think that this issue is not solved properly, please submit a new issue.


© 2012-2013. All rights reserved.