Meddelanden i appen

Status

closed

Resolution

won't fix

Priority

normal

Severity

minor

Steps to reproduce

Ibland när man startar appen får man meddelanden i en dialogruta. Det handlar oftast om förlorade zoner sedan förra gången man hade appen öppen, och därför klickar jag oftast reflexmässigt bort dessa. Ibland är det däremot andra meddelanden, och när dessa är bortklickade är de borta för evigt. Jag skulle därför vilja ha dessa meddelande-rutor arkiverade någonstans i appen eller här på hemsidan.

Description

.

Reported by

Issue ID

#10173

Date submitted

2020-09-13T22:22:34+02:00

Attachments

No attachments.

Related issues

No related issues.

Responses

happyf

Date: 2020-09-20T18:03:09+02:00

Detta är ingen bugg utan ett förslag till förbättring. Förslag ska läggas i forumet istället, forum.turfgame.com/

KaptenRc4

Date: 2020-09-20T19:13:54+02:00

☒ I think this is an important issue.

Det är verkligen inte lätt att göra rätt i det här spelet. Ingenstans framgår det att issue-formuläret är begränsat till rapportering av regelrätta buggar. Jag upplever det jag skrev ovan som ett problem (översätts till issue) och skulle uppskatta lite feedback på mitt förbättringsförslag, istället för att bara få en ren tillrättavisning. Forumet är helt dött, och de gånger man anstränger sig för att skriva där får man ytterst sällan någon respons på att någon har varit där inne och läst. Det uppmuntrar inte direkt till att fortsätta vara aktiv där.

happyf

Date: 2020-09-21T13:20:29+02:00

Jag är ledsen att du tog det som en tillrättavisning. Jag ville bara informera om vad som händer med ditt förslag. Om jag hade lagt det som en buggrapport hade den tyvärr "försvunnit" eftersom det utvecklarna bara hinner med de mest kritiska buggarna. Vi vet att det finns många önskemål och förslag på förbättringar, men som du säger så märks det inte om nån läser dem, men alla inlägg läses även om det inte ges någon feedback. Håller med om att det inte är helt tydligt att issues enbart ska användas för buggar, men då försöker jag informera om det.

Add comment or attachment

Comments or attachments cannot be added to this issue. If you think that this issue is not solved properly, please submit a new issue.


© 2012-2013. All rights reserved.